Menu weselne
od 200 zł. / os
Obiad
Zupa : Rosół z paluszkiem ptysiowym lub makaronem
Mięsa : rożki ze schabu z szynką i serem, pieczeń z karkówki faszerowana, zraz wołowy, filet w płatkach migdałowych, kotlet De Volaille z nadzieniem maślano-serowym, filet nadziewany serem pleśniowym, mieszki drobiowe z nadzieniem pieczarkowym
( 4 porcje na osobę )
Dodatki : surówki sezonowe, warzywa z wody, ziemniaki, kluski śląskie, frytki
Deser
Deser lodowy z bitą śmietaną polany sosem owocowym, kawa, herbata, ciasto, owoce własne
Zimny bufet
( 3 porcje na osobę )
Mix mięs w galarecie (galantyna drobiowa, schab, ozorek), łosoś w galarecie, pstrąg faszerowany, ryba w zalewie słodko-kwaśnej, roladki z pieczonego boczku z owocami, sałatka z kurczakiem i ananasem, galarciki z szynką, sałatka z selerem naciowym i serem pleśniowym w sosie vinegrette, jajko faszerowane łososiem i kawiorem, flaki lub żurek lub gulaszowa
Kolacja
( 1,5 porcji na osobę )
Barszczyk czysty, golonka peklowana z wody, kapusta zasmażana, chrzan, szaszłyki wieprzowe, udka drobiowe faszerowane
Dodatkowo polecamy:
(na zamówienie)
Kurczaki faszerowane
Pstrągi i węgorze wędzone